Ieși din anonimat cu un ursuleț din flori

Te-ai aflat vreodată în pielea unui admirator secret? Te-ai îndrăgostit și vrei să-ți declari iubirea? Sau ești deja cu cineva? Ai stat și te-ai gândit cum ai putea să te faci remarcat? Didi Flori este soluția pentru toate preocupările tale. Suntem o companie nascută din pasiunea pentru flori și dragostea pentru frumos, cu o evoluție excelentă pe piața din România. Așadar, pentru a surprinde persoana iubită, nu este nevoie decât să faci comandă de un ursuleț din flori care transmite pasiune și prețuire.

Îți punem la dispoziție și serviciul nostru de livrare care este disponibil pe întreg teritoriul din Iași. De ce să ne alegi pe noi pentru acest gest important? Iată câteva beneficii:

  • Dumneavoastră economisiți timp, evitați cozile din florării;
  • Noi dispunem de un larg asortiment floral, îndeosebi și urși din flori;
  • Calitatea înaltă și prospețimea este garantată;
  • Puteți comanda livrare flori în Iași în orice moment al zilei sau nopții, 24/7;
  • Buchetele de flori sunt asamblate de către specialiștii noștri calificați, care pe lângă toate –investesc și dragoste în ceea ce fac.

Suntem cei care livrăm cadouri speciale si spunem minunate povești de dragoste, astfel că îți punem la dispozitie modele variate de ursuleți din flori, în culori diferite, din trandafiri rosii, trandafiri albi sau roz. Alege un mic urs din trandafiri care să transmită cu gingășie emoțiile și mesajul tău!

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Însușirile distincte ale unui ursuleț din flori de trandafiri:

  • realizat manual, ursulețul este îmbracat cu grijă în trandafiri;
  • culoarea variază în funcție de trandafirii pe care îi folosim - aceștia pot să fie trandafiri roșii, trandafiri roz sau albi, după preferințe;
  • acesti ursuleți din trandafiri sunt formați din trandafiri speciali, astfel nu-și vor schimba nici culoarea, nici aspectul;
  • dimensiunea standard a unui urs din trandafiri este de 40 cm.

Iar dacă te afli la mii de km depărtare, distanța nu mai este un impediment să-ți declari sentimentele. Prin florăria Didi Flori, de exemplu, poți trimite ursul din flori în Iași în doar 2-4 ore și oriunde în România în mai puțin de 24 de ore și îți garantăm că acesta va ajunge la destinație în cele mai bune condiții.

Fiecare ursuleț din flori ajunge la destinație direct ambalat într-o cutie de cadou. Prin urmare, singura ta grijă rămâne să alegi acel urs care va deveni, negreșit, simbolul mesajului pe care vrei să îl transmiți persoanei dragi din viața ta.

Dăruiește iubire, dăruiește emoție cu Didi Flori!

? TOP 5 Ursi din flori de la florarie online DidiFlori in Iasi

Urs din trandafiri rosii (vii) – de la 1029 RON

Ursul din trandafiri artificiale – 209 RON

Ursulet in gama de liliac – 875 RON

Aranjament floral"Ursul" – de la 589 RON

Ursulet din flori – 515 RON

? Care Cadou Neobisnuit un ursulet din trandafiri de sapun de la florariei DidiFlori in Iasi ?

Care sunt componentele unui astfel de cadou interesant si exceptional? 
? Ursii nu este obisnuit de confectionat:e format din mai tare de 500 de flori dintr-un material special din care este puse manual. 
? Valoare integrala a produsului, in pofida gabaritei vizual dat. 
? Ursul nu se teme de imbratisari accentuate si caderi involuntare si chiar il posibil darui unui tineretului. 
? Un astfel de dar combina doua elemente care nu isi disparea insemnatatea:sunt atat un urs dragut, cat si un buchet din flori laolalta. 
Desi nimic nu e in stare de a inlocui impresionabilitatea si parfum unei flori vii, un urs din flori de sapun poate place la oameni iubite extrem de mult!

? Caz pentru a da un urs din trandafiri sau diferite flori de la online magazin cu flori DidiFlori in Iasi

Acest cadou va va cadonez ca un accent decorativ a intern, va forma o ambianta deosebita si o sa va aminteasca de cel iubit si de sentimentele voastre. 
In ciuda faptului, la ceva vreme dupa nastere unor atfel de ursi pe piata, au inceput sa apara stiri ca in China jucariile date sunt aranjate la mormintele decedatilor si sunt gen de semn al proceisunilor funerare. Sa aflam daca ursii de flori este semn de doliu pentru poporul Chinei sau este un interesant cadou romantic pentru a doua jumatate.

? Cu ce pret noi avem livrarea Ursi din flori de la florarie online DidiFlori in Iasi ?
Livrare la Ursi din flori de la florarie DidiFlori in Iasi cost - 30 RON
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Iasi