SUNTEM CREATORII DE SURPRIZE SPECIALE PENTRU ORICE EVENIMENT!

Florile arată sentimentele sincere față de persoana iubită. Frumusețea și culorile înlocuiesc orice cuvinte. Cu ajutorul unui buchet de flori puteți înțelege atitudinea față de dumneavoastră. Dacă sunteți în căutare de livrare flori sau alte surprize în Iași sau alt oraș, vă recomandăm să apelați la serviciile magazinului online Didi Flori. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea corectă și cum să vă exprimați iubirea, fidelitatea, gingășia, respectul cu ajutorul florilor, astfel ca să fie bine memorat acest moment. Compoziția aromată, creată cu multă atenție din flori proaspete și naturale, își va deschide nota parfumată și vă crea o zi de neuitat persoanei dragi. Ne mândrim și cu serviciul nostru de curierat. Membrii care se ocupă de această cerință, cunosc foarte bine cum să livreze corect cadoul necesar împreună cu multe zâmbete și emoții pozitive. Acesta este motto-ul companiei noastre - dăruim fericire!

Dacă vreți să dăruiți o bucățică din inima voastră împreună cu o surpriză de neuitat persoanei dragi, atunci aveți nevoie de Didi Flori. Vă vom ajuta atât cu livrarea cât și cu crearea unui buchet profesional din florile preferate. Specialiștii noștri au experiență enormă în alegerea și sortarea corectă a fiecărui detaliu. Orice floare sau accesoriu este bine verificat înainte de a fi plasat în compoziție. Alegem ce este mai bun, fiindcă respectăm fiecare client și ne asumăm răspunderea față de fiecare surpriză.

Serviciile noastre sunt active 24/24, de accea puteți mereu beneficia de lucru rapid și la timp. Pentru noi este importantă punctualitatea și înțelegem de bine este când totul se aranjează bine, iar orice detaliu este analizat și verificat.

Datorită personalizării oricărui buchet, fiecare client sau destinatar rămâne mega mulțumit. Orice lucru creat din dragoste și cu dăruire, ajungea ceva deosebit. Fiecare buchet este unic în felul său și nu poate fi copiat la maxim. Totuși fiecare floare este atât de diferită și fiecare își exprimă frumusețea sa prin metode diferite.

La un buchet senzațional de flori, se poate adăuga și un anumit cadou. Ce poate fi mai frumos decât un cadou? Doar două cadouri! În catalogul nostru puteți analiza multitudinea noastră de cadouri pentru toate evenimentele. Fie că este vorba de zi naștere, jubileu, nuntă, declarație de dragoste, cerere în căsătorie sau pur și simplu o zi obișnuită, dar doriți să o transformați în una specială. Nu va fi nimic complicat dacă veți apela la Didi Flori. În doar câteva mișcări totul va fi organizat și livrat la adresa corespunzătoare. Nu credem că poate fi ceva mai convenabil.

Profesionalismul nostru dă dovadă de muncă la cel mai înalt nivel, devotament și grijă deosebită pentru fiecare creație. Fiecare membru al echipei noastre cunoaște foarte bine cum poate să facă o persoană să zâmbească și să îi organizeze o zi de neuitat, așa cum nu a mai avut niciodată. Pentru noi contează foarte mult ca destinatarul să primească surpriza ideală împreună cu multă voie bună.

Vă așteptăm cu drag ca să vedeți și în practică toate cunoștințele noastre!

❤️ Ce reprezenta trandafir pentru DidiFlori din Iasi ?

Trandafirul este cel mai cunoscut, dar foarte complex simbol floral. Nimerit legendei, aceasta"regina a florilor" a crescut in paradis fara spini, dar le-a gasit dupa rasturnat jos persoana.
Trandafirul are doua sensuri opuse in chiar acela timp. Inseamna atat impecabil fermecator cat si dragoste omenesc, periodul si eternitatea, viata si moartea, fertilitatea si virginitatea.
Dar acesta nu este singurul situatie in care alege un trandafir. La finalul secolului trecut, presedintele Ronald Reagan a manefistat trandafirul floarea nationala a SUA. Este important de mentionat ca fiecare stat are propriul sau simbol de flori, dar trandafirul a fost incredintat sa reprezinte intreaga tara:este educat in orice tara si pe fiecare coasta a acestei stat mari, locuitorii ii dedica Parade intregi, exprimand iubire nationala.

❤️‍🔥 Ce semnifica culoarea trandafirilor dintr-un buchet din Iasi ?

🤍 Trandafirii albi simbolizeaza armonie si puritate, simpatie, devotament si puritate. Dand trandafiri albi, par sa spui :" esti Azur si nevinovat, admir frumusetea ta virgina! Esti perfect, la fel ca aceste flori!»

❤️ Trandafirii rosii marcheaza dragostea adevarata, inflacarata. Parfumul trandafirilor rosii arata o dragoste profunda si pasionala. Ele sunt, de asemenea, date ca un semn de extaz si reverenta.

💜 Trandafirii roz pot fi dati rudelor, prietenilor, colegilor la locul de munca, in timp ce vorbesc de recunostinta. De asemenea, trandafirii roz pot fi dati unei fete necunoscute

💛 Trandafirii galbeni sunt uneori numiti un simbol al separarii, dar acest lucru nu este corect. Galbenul este un simbol al soarelui si al energiei productive, precum si al ingrijirii si sanatatii. Trandafirul galben are cele mai pozitive valori:prietenie, bucurie, fericire.

💙 Trandafirii albastri sunt crescuti printr-o metoda artificiala. Trandafirii albastri sunt prezentati oamenilor misteriosi, speciali si de neatins.

🧡 Trandafirii portocalii formuleaza cele mai bune urari. Aceasta este inspiratia si sentimentele arzatoare. Ele va vor ajuta sa-i spuneti iubitei voastre ca sunteti in puterea unui sentiment de iubire in stare de ebrietate. Trandafirii portocalii pot fi prezentati altor persoane, daca sunteti mandri de ei.

Surprindeti-va pe cei dragi, dati-le buchete, aranjati surprize neasteptate. Pentru fete, un buchet de flori este plin de semnificatie colosala si semnificatie unica.

❓ Cum sa indecat trandafirii proaspeti la magazinele de flori DidiFlori din Iasi?

Prospetimea trandafirilor este indicata de urmatorii factori:

🌹 Culoare stralucitoare, uniforma a tulpinii si a frunzelor fara incluziuni maro sau rosii;

🌹 Muguri si sepale puternice, frumoase;

🌹 Absenta placii albe pe tulpini;

🌹 Absenta decorarii suplimentare a mugurilor, care este folosita de vanzatori pentru a distrage atentia cumparatorilor (autocolante, plase, arcuri etc.)

🌹 Cele mai populare compozitiile din trandafiri in Iasi pentru persoanei dragi 🌹

Buchet"Simplitate" – de la 125 RON

Compozitia"Sentimente dulci" – de la 401 RON

Buchet Lux in cutie din trandafiri – de la 817 RON

Urs din trandafiri rosii — de la 1029 RON

Trandafiri rosii si albi in cutie rotunda – de la 1089 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Iasi