Creăm surprize pentru orice eveniment

Dacă te plictisesc buchetele clasice și vrei să-ți mulțumești persoană iubita cu o frumusețe floristică extraordinară, dacă ești în căutarea florilor speciale decorate cu stil, atunci ar trebui să va îndreptați atenția spre inimi din flori. Atât de originale, aranjate într-o formă specială, cu siguranță vor provoca încântare, vor înveseli și își vor păstra frumusețea o perioada mai lungă decât ne-am obișnuit cu toții. Această modalitate modernă de a dărui flori a devenit foarte populară și solicitată. Inimile din flori au un aspect prezentabil și nu au nevoie de nimic suplimentar. Pe lângă faptul că aceste inimi din flori pot impresiona, sunt și o opțiune convenabilă. Arată impresionant și modest în același timp. Aceste aranjamente florale pot fi transportate foarte ușor, fără a se deteriora aspectul, iar datorită buretelui floral, florile se păstrează proaspete pentru o lungă perioada de timp. Alege pentru cei dragi cele mai speciale inimi din flori cu livrare la domiciliu în Iași, iar dacă ai pe cineva drag în alt oraș, atunci trebuie să știi că livrăm în toată România. Câștigi atât timp, cât și dragostea și recunoștința acestora.

Cu aceste minunate inimi din flori poți bucura mai multe persoane, cum ar fi:

 • Iubita

 • Soția

 • Mama

 • Bunica

 • Prietena

 • Colega de serviciu

 • Copiii(în cazul în care sunt fetițe)

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Echipa DiDi Flori organizează surprize după cerințele fiecărui client în parte, depunem tot efortul pentru ca totul să se primească cum vă doriți, chiar și mai bine. Ne bazăm pe faptul că vrem să vedem zâmbete și bucurie pe chipul destinatarului, și creăm cele mai superbe și inedite inimi din flori.

Pe lângă inima din flori, puteți solicita și un cadou adițional, cum ar fi:

 • Baloane

 • Coș cu fructe

 • Diferite accesorii

 • Vaze cu flori

 • Lumânări

 • Cadouri

 • Tort sau șampanie

Pentru a plasa o comandă online, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe site-ul nostru, alegeți produsele dorite, le adăugați în coș și finalizați comanda, sau sunați la numărul indicat în partea de sus a paginii, iar managerul nostru va lua toate detaliile, nu uitați că efectuăm livrare în Iași.

Vă așteptăm cu drag să organizați surprinze frumoase împreună cu DiDi Flori!

? TOP 5 Inimi din flori de la florarie online DidiFlori in Iasi
? Cat costa livrarea Inimi din flori de la online magazin cu flori DidiFlori in Iasi ?
Livrare la Inimi din flori de la online magazin cu flori DidiFlori in Iasi cost - 30 RON

? Ce nuante pot fi folosite pentru a confectiona o inima de la magazin de flori DidiFlori in Iasi ?

Chiar si incepatorii din domeniul florilor pricep ca nu toate florile pot fi folosite pentru a crea un buchet sub forma de inima. Tilpinile fin sau florile prea tare va vor a nu fi potrivite pentru configura contururi clare. Prin urmare, alegerea nuantelor e de dorit tratata in mod adecvat. 
Cel mai solicitat buchet floral, care este fabricat intr-o forma neobisnuita, sunt inima de trandafiri. 
Trandafirii sunt florile care prin ele insele posibil exprima multe despre emotiile unui barbat pentru o femeie. Si aranjate sub fel unei inimi, nu vor lasa nici un fel de dubii in privinta la dragostea si caldura sufleteasca pe care o experimenteaza oamenii. Un asortiment mare de aranjamente in forma de inima pot fi selectate pe site-ul nostru de livrare a florilor. 
In plus, inima poate fi realizata din astfel de flori: 
? 1. asteri;
? 2. crizanteme;
? 3. eustoma;
? 4. orhidee.
Alegerea speciilor de flori potrvite asigura un rezultat superb si atractiv, iar fata care va deveni fericita proprietara a unui astfel de compozitia, se va bucura mult timp de darul original.

? Care pret avem la Buchet in forma de inima de la online magazin cu flori DidiFlori in Iasi ?

In sortiment florarie DidiFlori din Iasi, tu selecta Buchet in forma de inima de la 189 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Iasi