GAROAFELE - UNELE DINTRE CELE MAI SOLICITATE FLORI!

Garoafa este una dintre cele mai deosebite flori și este întrebată pentru orice ocazie. În formă tăiată, își poate păstra prospețimea timp 1,5 - 2 săptămâni. Are o aromă bogată și foarte plăcută. Puteți comanda un buchet sau obține sfaturi de la florarii noștri experimentați referitor la sărbătoarea ce se apropie. Livrarea se efectuează non-stop, iar aranjamentul selectat va fi livrat la un moment și loc convenabil pentru dvs.

Încă din prima zi, ne-am concentrat pe servicii de înaltă calitate, iar acest lucru necesită o pregătire specială a angajaților și o muncă în echipă bine coordonată. Încercăm să învățăm constant din greșelile colegilor și ale noastre, pentru a nu le comite pe viitor. De aceea: 
fiecare apel al clientului sau cerere online este apreciată;

  • răspundem la toate întrebările politicos; 
  • disponibil ceea ce este prezentat în catalogul de pe site; 
  • există un serviciu de expediere urgentă și la ora specificată; 
  • curierii amabili telefonează preventiv înainte de sosire și nu întârzie. 

Toți membrii echipei sunt politicoși, își cunosc bine meseria, respectă instrucțiunile și etica corporativă adoptată de companie. Serviciul nostru de livrare este recunoscut ca unul dintre cele mai bune din România! Se lucrează sub îndrumarea unor manageri de top competenți unde fiecare membru a acumulat o vastă experiență de lucru.

Ne străduim mereu și ne asigurăm ca alegerea să fie nelimitată. Produsele de bază fiind trandafirii, bujorii, florile de sezon sau exotice, inclusiv florile sălbatice, dar puteți beneficia și de alte cadouri pentru cei dragi, de exemplu:seturi, dulciuri, fructe, legume, etc. Odată ce ne veți contacta, veți înțelege că nu mai trebuie să căutați alte agenții pentru organizarea unei surprize - totul necesar este aici! Specialiștii companiei efectuează chiar și ceea ce pare uneori imposibil în anumite perioade ale anului!

Vă așteptăm cu drag să vă creăm produsele necesare pentru cei dragi! 

💌 Ce reprezenta garoafe magazin de flori DidiFlori in Iasi ?

In latinesc,"garoafa" zice ca"Dianthus" —"floarea lui Dumnezeu". Acesta este modul in care entomologistul atenian secular Theophrastus a diluat floare. In vechie, garoafele erau tesute in cununa atunci cand realiza practica bisericesc. Se opini ca ea era reprezentarea Creetorul deasupra totutor. 
Floarea insasi, conform mitului, a aparut din sangele unui tanar cioban. Divinitate vanatorii Artemis la lipsit de vedere pentru ca a speriat jocul jucand pe o conducta. Cunostirea garoafei ca alegorie al sangelui varlita neprihatit va fi actulizat in perioadului celui de-al doilea razboi international.

✨ Ce semnifica culoarea unei Garoafe intr-un buchet din Iasi ✨

Iata ce scrie D. P. Oznobishin despre semnificatia culorii mugurilor in cartea" Selam sau limba florilor":

🤍 Garoafele albe vorbesc despre incredere si sinceritate.

❤️ Garoafele rosii sunt date pentru a-si declara dragostea.

❣️ Cele cu dungi indica respingerea si incetarea relatiei.

Soiurile turcesti sunt prezentate ca un compliment pentru a spune ca fata este unica.

Se pare ca garoafa este o floare foarte valoroasa. Toata lumea si-a absorbit petalele de dantela:tandrete, dragoste, onoare militara si glorie. Dar asta e frumusetea. Puteti da un buchet de garoafe pentru orice ocazie, iar darul va fi intotdeauna in loc.

⌚ Cui ar trebui sa-i dau garoafe si cand ⌚

Pe langa sentimentele tremurande, floarea simbolizeaza curajul, astfel incat poate fi transferata in siguranta barbatilor. De obicei, un astfel de cadou se face cu ocazia victoriilor sportive sau a realizarilor in stiinta. Dar exista si un motiv trist-un tribut adus memoriei si respectului. Cand vor sa-si onoreze stramosii, ochelarii intunecati, violetele si burgundienii cad in mormintele lor.

Uneori, pentru a prezenta flori, nu aveti nevoie de o scuza. Floarea este foarte persistenta si nu trebuie sa va faceti griji ca se va usca inainte de sfarsitul sarbatorii.Surprinde-ti iubitul cu un buchet de muguri purpurii. Aceasta nuanta de garoafe este data femeilor si fetelor.

👌 TOP 5 Compoziitiile cu garoafe in Iasi

✨ Buchet"Respect” - de la 95 RON

✨ Garoafe albe in hartie craft – de la 99 RON

✨ Buchet ''Nor roz'' – de la 89 RON

✨ Garoafe multicolori – de la 89 RON

✨ Compozitie"Momente luminos" – de la 289 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Iasi