FREZIILE, EXCEPȚIONAL DE FRUMOASE!

Florăria Didi Flori, livrează flori și cadouri în Iași, dar și celelalte regiuni. Oferim o gamă largă de produse. Aici puteți găsi întotdeauna soiuri de producție internă de diverse tipuri, precum și cele de import. Vă recomandăm să oferiți o deosebită atenție anume florilor de frezii, care devine din ce în ce mai întrebată de către clienții noștri. Alegerea în favoarea buchetelor de frezii este justificată din mai multe motive:își păstrează prospețimea și culoarea strălucitoare a petalelor pentru o lungă perioadă de timp, costul florilor de acest tip este la cel mai accesibil nivel, cu compoziția potrivită, arată spectaculos, au un miros delicat și profund, se potrivește bine cu un număr mare de alte specii.

În fiecare zi în magazinul nostru online apar promoții pentru cele mai populare buchete care vă vor surprinde plăcut prin prețurile lor și vor încânta nu doar destinatarul, ci și clientul.

Florarii experimentați sunt capabili să creeze o atmosferă romantică cu ajutorul acestor plante minunate. Florile de acest tip vă permit să transformați zilele posomorâte în unele calde și luminoase. Datorită culorilor însoțitoare, puteți completa compoziția cu acele nuanțe de care aveți nevoie. Fiecare floare are propriul ei simbolism, și frezia nu face excepție. Această plantă este înzestrată cu o energie deosebită. Chiar și un buchet cu frezii va încânta pe toți cei care îl vor primi. 

Datorită serviciilor oferite de Didi Flori, vom aduce un buchet de frezii cu livrare în cel mai scurt timp. Acționăm cu promptitudine, astfel încât veți primi doar creații proaspete și parfumate de la noi. Decorate de florari profesioniști, vor arăta pur și impecabil. Chiar dacă nu vă aflați în oraș, nimic nu vă poate împiedica să oferiți o surpriză persoanei iubite, pentru că existăm noi! Să comandați flori de frezii online fără a ieși din casă, este mai mult decât posibil cu ajutorul serviciilor noastre. Tot de ce aveți nevoie este internetul și dorința de a oferi bucurie celor dragi.

💐 Ce reprezenta Frezii magazin de flori DidiFlori in Iasi 💐

Freesia este o amice perena africana ce era renumit de floraristi abia la sfarsitul perioadului al XIX-lea. Aceste flori surprinzator de ales, feminine si minunat au frunze armotizate, cam"amante" de mov, albastru, alb, galbenrozmulticolori si multe diversitate culori.

💮 Care cele mai interesante fapte despre frezii care prigatit florarie online DidiFlori in Iasi 💮

💐 Planta a fost numita dupa Friedrich Heinrich Theodor Fries, un medic German care a studiat aceste plante.

💐 Intensitatea parfumului depinde de culoare. Frezia roz si rosie are cel mai puternic miros.

💐 Tulpina este usor ramificata, poate ajunge la 25-45 cm inaltime si produce de la 5 la 10 flori.

💐 Freesia este o planta perena

💐 Se utilizeaza in industria cosmetica pentru prepararea sapunului, uleiurilor aromatice si parfumurilor.

💐 Evitati utilizarea apei fluorurate daca este posibil si nu amestecati frezii cu narcise, care emit o substanta care poate reduce dramatic prospetimea florilor. Freesia poate ramane proaspata intr-o vaza timp de 10 pana la 14 zile.

❤️‍🩹 Care este motiv si cui pot da frezii?

🎁 Motiv

1 martie8 martieZiua de nastere, Ziua Mamei, data, compliment.

 

🧐 Cui pot da

Freesia este o floare exclusiv feminina care este ideala pentru un iubit, o fata tanara sau o sotie iubita.

✔️ TOP 5 Buchet cu flori Frezii in Iasi

✨ Cos"Frezii, trandafiri si crizanteme" – de la 127 RON

✨ Frezii mov si trandafiri galbeni – de la 162 RON

✨ Cos"Mix de toamna" – de la 258 RON

✨ Buchet cu topper"La multi ani" – 265 RON

✨ Buchet"Compliment elegant" – de la 275 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Iasi